ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΑ ΦΥΤΑ ΘΗΒΑΣ.

WE ARE ALL TOGETHER NOW
Στην δύσκολη εποχή που βρισκόμαστε είμαστε όλοι μαζί! Το novisvitae.com αποφάσισε να δημιουργήσει μία νέα καμπάνια #wearealltogethernow🇬🇷 . Στα πλαίσια αυτού, στηρίζουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις διαφημίζοντας αυτές εντελώς δωρεάν μέσα από άρθρα αλλά και βίντεο στο instagram! Είμαστε μαζί. Είμαστε ενωμένοι!
www.novisvitae.com/wearealltogether


Η εταιρεία ” Πολυδύναμα φυτά” βρίσκεται σε ένα χωριό, λίγο πιο έξω από την Θήβα, το Αμπελοχώρι. Εκεί ο κύριος Ρουμάνης καλλιεργεί ελιές, ιπποφαές & κράταιγο . Για όσους δεν γνωρίζεται, το κράταιγο είναι πολύτιμο φαρμακευτικό βότανο, το οποίο χρησιμοποιείται για παθήσεις της καρδιάς και του κυκλοφορικού.

IMG_20170908_085404-1024x768IMG_20170908_083341-1024x768IMG_20170612_110427-768x1024

Το πάθος μου για συνεχή δημιουργία μοναδικών και αγνών προϊόντων της Γης μου, με οδήγησε στην ίδρυση της επιχείρησής μου Πολυδύναμα Φυτά. Η ανάγκη όλων μας, εξαιτίας της σύγχρονης fast food διατροφής, για υπερτροφές με πλούσια θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, είναι η κινητήριος δύναμή μας για την ποιοτική και συστηματική παραγωγή καινοτόμων προϊόντων. Προϊόντων που σας εγγυώμαι ότι προέρχονται από τα φυτά μας, με άμεση μεταποίηση τους για την διατήρηση των ωφέλιμων και ευεργετικών συστατικών τους.

Σωτήριος Ρουμάνης Founder.

Η αλήθεια είναι ότι έχει δημιουργήσει εκπληκτικά προϊόντα όχι μόνο γευστικά και χρήσιμα αλλά και έξυπνα. Όπως σας είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο οι Ιπποφαές είναι δικαιολογημένα στην κατηγορία υπερτροφές. Σκέψου τώρα πέρα από αποξηραμένη να την έχεις μαρμελάδα; Θα ξεκινάς την ημέρα σου υγιεινά, γεμάτη/ος όρεξη και ενέργεια.  Θα φτιάχνεις τα πιο cool γλυκά και κυρίως θα μπορείς να ξεγελάσεις και τα πιτσιρίκια. Εκτός από μαρμελάδα, θα βρεις φυσικό χυμό, γλυκόξινη σάλτσα μα και ελαιόλαδο.

Image may contain: food

Τα προϊόντα θα τα βρείτε στο site και μπορείτε να τα παραγγείλετε με ένα μήνυμα στο instagram. Παρακάτω θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε.

FIND MORE

https://polidinamafita.gr

INSTAGRAM

FACEBOOK

Give your self some credit for how far you have come!
signature

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!
Tags