Μη ξεχνάς τον καθαρισμό του προσώπου σου!

Συνεχώς επιμένω σε αυτό το κομμάτι. Θεωρώ ότι η φροντίδα του προσώπου μας αποτελεί το Α-Ω στην καθημερινότητα μας. Ακόμη και αν είχες μία πολύ δύσκολη μέρα , μην αμελείς την επιδερμίδα σου!

     Κατ’αρχήν δεν ισχύει αυτό που λέμε ” Αφού δεν βάφτηκα γιατί να κάνω την ίδια ρουτίνα; ”. Το πρόσωπό μας δεν χρειάζεται φροντίδα μόνο όταν το ταλαιπωρούμε βάζοντας foundation κλπ. Η ατμόσφαιρα ( καυσαέριο , σκόνη κλπ ) επηρεάζουν σημαντικά και κυρίως αρνητικά την επιδερμίδα μας. Με αποτέλεσμα να ”γεννιούνται” σπυράκια, να αφυδατώνεται , να μοιάζει αλλά και να είναι θαμπή . Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν μας ευχαριστούν . Για αυτό σου βρήκα ένα προϊόν που θα σου λύσει κυριολεκτικά τα χέρια!

 

 

DSC_0438υνδυασμός Χαμομηλιού, Αλόης, Αμαμελίδας και Πράσινου Τσαγιού με έλαια Μακαντάμια και Νυχτολούλουδου. *

Αλήθεια σου λέω είμαι ερωτευμένη. Τι να πρωτοπώ για το συγκεκριμένο καθαριστικό. Μετά από κάθε καθαρισμό (πρωί -βράδυ το χρησιμοποιώ εγώ) σου αφήνει μία αίσθηση φρεσκάδας , νιώθεις το πρόσωπό σου καθαρό και ενυδατωμένο για ώρες. Σου αφαιρεί τη λιπαρότητα . Σου αναζωογονεί την επιδερμίδα βρε παιδί μου!  Καταλαβαίνεις ότι σου λέω ένα τεράστιο ΝΑΙΙΙ . Δοκίμασε το και θα με καταλάβεις!

 

   FIND MORE