ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ PERSIL RENEW, ΞΕΧΑΣΕ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ!

Το νέο Persil Renew από 90% φυσικά συστατικἀ, έρχεται σε νέα συσκευασία από 100% ανακυκλωμένα μπουκάλια. Με την νέα βελτιωμένη σύνθεση του χαρίζει έξτρα προστασία και φροντίδα στα ρούχα μας, προστατεύοντας το περιβάλλον. Το νέο Persil, γίνεται το 1ο ειδικό απορρυπαντικό σε μπουκάλι 100% ανακυκλώσιμο και από 50% έως 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Το εντυπωσιακό του design συνδυάζεται απόλυτα με τη νέα του σύνθεση, βελτιωμένη σε ένζυμα και πολυμερές και από >90% φυσικής προέλευσης συστατικά για καλύτερη φροντίδα και διατήρηση των ρούχων. Παράλληλα χαρίζει περισσότερη καθαριστική δράση, ανανεώνει τα χρώματα και τις ίνες των ρούχων, δίνοντάς τους 3 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Το Persil Renew μέσω του κίνηματος #RethinkFashion αναγνωρίζει ότι η βιώσιμη μόδα δεν είναι μόνο μια τάση της εποχής. Είναι ένα κίνημα το οποίο προέρχεται από την ανησυχία που υπάρχει σχετικά με τον αντίκτυπο της βιομηχανίας μόδας στο περιβάλλον.

 Η Henkel Hellas ως 100% θυγατρική της Henkel AG & Co από το 1989, έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών/ Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα. 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.gr

Give your self some credit for how far you have come!
signature

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!
Tags