ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

Ποια είναι η σωστή σειρά εφαρμογής των προϊόντων ομορφιάς; Αναρωτιέσαι συνεχώς εάν τα χρησιμοποιείς σωστά; Εάν πρέπει να χρησιμοποιείς τα ίδια προϊόντα πρωί & βράδυ; Εμείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε και να  δώσουμε απαντήσεις σε ερωτήματα αρκετά σημαντικά.

Ας βάλουμε λοιπόν μία σειρά, ξεκαθαρίζοντας ότι η περιποίηση της επιδερμίδας μας είναι εξίσου σημαντική το πρωί όσο και το βράδυ. Μην την αμελείτε . Μην βαριέστε. Να σας αγαπάτε!

  • ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: ΞΕΒΑΦΩΜΑΙ ΣΩΣΤΑ. Χρησιμοποιώ δηλαδή, πρώτα κάποιο προϊόν ντεμακιγιαζ (πρωί-βράδυ), ύστερα προχωρώ στον καθαρισμό της επιδερμίδας χρησιμοποιώντας ένα ήπιο καθαριστικό για να αφαιρέσω κάθε υπόλειμμα μακιγιαζ ή ρύπων και να αφαιρέσω τα νεκρά κύτταρα.

 

  • ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ:  ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ. Χρησιμοποίησε το toner για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Εφαρμόζοντας την τονωτική λοσιόν είναι σαν να “ξυπνάς” την επιδερμίδα.Χαρίζει λάμψη. Για καλύτερη εφαρμογή , βάλε λίγη λοσιόν στα καθαρά χέρια σου & στη συνέχεια εφάρμοσε ταμποναριστά στην περιοχή. (πρωί/εάν θες και βράδυ)

 

  • ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: ΣΕΡΟΥΜ. Κάπου εδώ να αναφέρουμε ότι μία νεανική επιδερμίδα δεν είναι αναγκαίο να χρησιμοποιεί! Παρόλα αυτά μπορείς να επιλέξεις ένα προϊόν με βιταμίνη C ,το οποίο θα χρησιμοποιείς το πρωί μόνο , για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Για τις αναγνώστριες μας , με μεγαλύτερες ανάγκες , προτείνουμε ένα σέρουμ με βιταμίνη C το πρωί & με υαλουρονικό για το βράδυ. Μην ξεχνάτε όμως ότι το υαλουρονικό για να είναι αποτελεσματικό χρειάζεται πολλά υγρά. Οπότε πάμε άμεσα στα επόμενα βήματα και δε ξεχνάμε να πίνουμε πολλά υγρά!

 

  • ΒΗΜΑ ΤΕΣΣΕΡΑ: ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝΕάν θες να μειώσεις μαύρους κύκλους, σακούλες κάτω από τα μάτια ,λεπτές γραμμές και ρυτίδες τότε μη ξεχνάς να εφαρμόζεις κρέμα ματιών. Το πρωί επέλεξε μια δροσερή κρέμα η οποία θα μειώνει το πρήξιμο. Το βράδυ επέλεξε μία παχύρρευστη κρέμα για έξτρα ενυδάτωση. Για μείωση των λεπτών γραμμών επέλεξε κάποια που να εμπεριέχει ρετινόλη. ΠΡΟΣΟΧΗ!  Μην χρησιμοποιείς προϊόντα με συστατικό την ρετινόλη πρωινές ώρες , διότι όταν έρχεται σε επαφή με τον ήλιο, δημιουργεί πανάδες.

 

  • ΒΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ: ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Εφάρμοσε την κατάλληλη για την επιδερμίδα σου κρέμα πρωί και βράδυ. Το βήμα αυτό δεν πρέπει να παραλείπεται.

 

  • ΒΗΜΑ ΕΚΤΟ: ΛΑΔΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΛΑΙΜΟΥ. Τα έλαια πρέπει να τοποθετούνται στο τέλος για να κλειδώνουν τα υπόλοιπα προϊόντα.

 

  • ΒΗΜΑ ΕΒΔΟΜΟ: ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ . Δεν χρειάζεται να το τονίσουμε. Καταλαβαίνεται ότι η αντηλιακή προστασία αποτελεί το Α-Ω. Εφαρμόζουμε πάντα μετά την ενυδατική μας κρέμα κατά τις πρωινές ώρες.

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ! Σας αγαπώ πολύ! να περνάτε όμορφα! Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μου στείλετε email : hlianthus@hotmail.com 

Give your self some credit for how far you have come!
signature

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!
Tags