Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ CATRICE, ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ LOOKS ΜΕ ΛΙΓΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!

Τι να σας πω, έχω ξετρελαθεί! Μόλις είδα την νέα σειρά μπήκα κατευθείαν σε mood για μοναδικά eye looks με λιλά, ματ, σατινέ αλλά και μεταλικές υφές. Φέτος, οι μωβ αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους σε κάθε σχέδιο και υφή! Θες νύχια, θες αξεσουάρ , θες ρούχα , θες μακιγιάζ ; Βάλε μωβ και φύγαμε!!

H Catrice, ενΩνει δΥο βασικΕς τις αρχΕς, safe beauty (ασφΑλεια και διαφΑνεια σε ό,τι αφορΑ τα συστατικΑ) & authentic ME. Η τΑση που αγαπΗσαμε και στηρΙζουμε, καθΩς προΑγει την φυσικΗ ομορφιΑ κΑθε γυναΙκας. ΓιατΙ μην ξεχνΑτε ότι, η καθεμΙα απΟ μας εΙναι μοναδικΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ.

Ας σταθούμε ωστόσο, σε μια παλέτα που είναι έρωτας από τη πρώτη μάτια. Δε θα χρειαστείς τίποτα άλλο, εάν έχεις αυτή στο νεσεσέρ σου. Neutral αποχρώσεις, σε διάφορες υφές, φυσικά, λιλά, ροζ χρώματα που θα σε μαγέψουν . Μια παλέτα για όλες τις ώρες, της ημέρας. Ξεκινάς, το πρωί με απαλές υφές και εμπλουτίζεις το βράδυ με πιο αστραφτερά χρώματα. Όσο για τη διάρκεια, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς! Σκιές που δε θα πάνε πουθενά πέρα από την περιοχή των ματιών μας! Δε θα ασχοληθείς καθόλου με τη διάρκεια τους, θα είναι εκεί για εσένα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Εννοείται πως δεν τελειώσαμε εδώ, με την περιοχή των ματιών. Σας έχω πει πόσο αγαπώ αυτά τα προϊόντα; Ειλικρινά, είναι όλα όσα χρειάζομαι και σε ότι αφορά ποιότητα-τιμή, η Catrice είναι από τις εταιρείες που παρέχουν υψηλής ποιότητας καλλυντικά σε πολύ ελκυστικές τιμές. Πάμε τώρα να γνωρίσουμε παρέα το eyeliner & τη mascara, της νέας σειράς.

https://www.instagram.com/p/CMhpnFFjjlA/?utm_source=ig_web_copy_link

Ακόμη, ένα προϊόν που ξεχωρίσαμε είναι το “ONE STEP SKIN PERFECTOR“, το νέο ενυδατικό primer της εταιρείας , χαρίζει λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα, χάρη στην περιεκτικότητά της σε βιταμίνη C. Eπιπλέον, χαρίζει προστασία από τον ήλιο, με δείκτη SPF 20.

https://www.instagram.com/p/CMfEvKYllN_/?utm_source=ig_web_copy_link

Μη ξεχνάτε να σας αγαπάτε και να σας προσέχετε.

Follow on Instagram: https://www.instagram.com/novisvitae.gr/

Give your self some credit for how far you have come!
signature

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!
Tags