Τελικά είμαστε ποτέ έτοιμοι για τις αλλαγές;

Novisvitae By Novisvitae1 min read41 views

Έπειτα από δυο χρόνια που το novisvitae.gr, υπολειτουργεί (θα εξηγήσω παρακάτω το υπολειτουργεί, επιστρέψαμε θέλοντας πλέον να συνεχίσουμε την πορεία που είχαμε, να συνεχίζουμε να μαθαίνουμε να ανακαλύπτουμε και να μοιραζόμαστε.

demo-images

Όσοι είστε εδώ από το 2017, γνωρίζετε πως το novisvitae, δημιουργήθηκε υπο περίεργες συνθήκες, που δεν θα ήθελα ξανά να αναφέρω. Ωστόσο, αποτέλεσε σταθμό και ένα μεγάλο κομμάατι του ποια είναι η Βασηλιάνα σήμερα, με τι θέλει να ασχοληθει και πως να κυνηγίσει τα όνειρα της. Όλοι εσείς βοηθήσατε σε αυτό και εύχομαι και εγώ να σας βοήθησα με τον δικό μου τρόπο.

Τα τελευταία δύο χρόνια λοιπόν, που άφησα όλο αυτό εντελώς αλλά παράλληλα έκανα κάποιες “μικρές” εμφανίσεις γιατί δεν ήθελα σίγουρα να το αφήσω, οι αλλαγές ήταν πολλές. Δύο χρόνια που θα μπορούσαν να μου φανούν αιώνας. Έμαθα τι θα πει απώλεια σημαντικών ανθρώπων από τη ζωή μου, άλλους πάλι επέλεξα να μην τους έχω πια καθώς συνειδητοποίησα πως όσο μεγαλώνουμε , θέλουμε απλά πράγματα και ένα από αυτά είναι οι άνθρωποι μας να μας αγαπούν χωρίς αντάλλαγμα, χωρίς να θέλουν να πάρουν κάτι άλλο από εμάς πέρα από αγάπη.

Στα δύο χρόνια αυτά λοιπόν, έπρεπε να πάρω αποφάσεις σημαντικές, να μεγαλώσω και άλλο, να οριμάσω, να αρχίζω να γνωρίζω εμένα που τελικά καθόλου δεν με ήξερα. Νόμιζα ότι με ξέρω και πως με αγαπώ μα στην πραγματικότητα ήμουν χαμένη στα θέλω όλων των άλλων. Χτίζοντας μια ζωή στα θέλω όλων των άλλων. Ξέρετε..λίγο πολύ όλοι έχουμε περάσει από αυτό, το θέμα είναι να το καταλαβαίνουμε και να ξεκινάμε το δικό μας ταξίδι.

Το δικό ταξίδι άρχισε εκεί, πριν περίπου δύο χρόνια και έχω πολύ ακόμη όμως αυτό που θέλω να σας πω είναι πως δεν είναι ΠΟΤΕ ΑΡΓΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΉΣΕΤΕ… Όσοι σας αγαπάνε θα είναι εκεί υπερηφανοι για εσάς, να σας βλέπουν να σας ανακαλύπτετε.. ΌΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ δεν έχουν θέση στην ζωη σας…

Όμως ξέρετε κάτι; Είναι το πιο δύσκολο ταξίδι που έχω κάνει αλλά και το πιο όμορφο. Δεν ήμουν έτοιμη για καμία αλλαγή από όσες ήρθαν και δεν ξέρω και εαν είμαστε έτοιμοι ποτέ για αυτές όμως δεν θα άλλαζα “σχεδόν” τίποτα από όσα έγιναν. Ξέρετε γιατί; Γιατί η ευτυχία μας εξαρτάται μόνο από εμάς και αν αυτό το ταξίδι δεν αρχίσει δεν θα την βρούμε ποτέ…

Σας ευχαριστώ που μείνατε εδώ όλα αυτά τα χρόνια…τώρα πάμε από την αρχή..

Να σας αγαπάτε και να σας προσέχετε!

Τελικά είμαστε ποτέ έτοιμοι για τις αλλαγές;

Θα χαρώ να λάβω απαντήσεις είτε ανώνυμα είτε ονομαστικά: info@novisvitae.gr

Give your self some credit for how far you have come!
signature

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!