ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ…

Αυτό το ελιξήριο νεότητας έχει ξετρελάνει όλες τις #beautyeditors. Υπόσχεται ότι με μία μόνο σταγόνα την ημέρα, χαρίζει λάμψη, σύσφιξη & lifting. Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν, χάρη σε ένα μοναδικό συστατικό, στον κρόκο Κοζάνης.

fghdgfh

Ο κρόκος Κοζάνης φημίζεται για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του καθώς και για τα οφέλη που προσφέρει στην επιδερμίδα. Εμείς, το χαρακτηρίζουμε μικρό ( λόγω του μεγέθους του), χρυσό. Αυτό το άνθος που έχουμε στην ελληνική γη έχει πολλές και σημαντικές ευεργετικές ουσίες. Βιταμίνη Β12, λυκοπίνη, ζεαξανθίνη, α-β καροτένιο καθώς περιέχει και βιταμίνη C, σίδηρο, κάλιο και μαγνήσιο.

crocus
Ο KORRES , σε συνεργασία με τον συναιτερισμό κροκοπαραγωγών  Κοζάνης, δημιούργησε το απόλυτο προϊόν νεότητας. Το ελιξήριο νεότητας “GOLDEN KROCUS”είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι! Εκχύλισμα πολύτιμων στιγμάτων κρόκου Κοζάνης, μέσα σε μία 24 ωρών φόρμουλα θα δώσει στην επιδερμίδα σου λάμψη, αναζωογόνηση, σφριγηλότητα  και lifting. Αρκούν μόνο μερικές σταγόνες για να δεις την επιδερμίδα σου καλύτερα από ποτέ.

358992-744013

Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή των stars και συγκαταλέγεται στην στήλη των καλύτερων προϊόντων για την Vogue!

 

Give your self some credit for how far you have come!
signature

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!
Tags