ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ BEAUTY ROYTINE ΣΟΥ

Λαμβάνουμε συνεχώς μηνύματα και ερωτήσεις σχετικά με τo πως να χρησιμοποιείται σωστά τα αγαπημένα σας προϊόντα προσώπου. Η σειρά που τα χρησιμοποιείται είναι πολύ σημαντική και αυστηρή, εάν θέλουμε να έχουμε μία υγιή και όμορφη επιδερμίδα. Από το ντεμακιγιάζ μέχρι και την ενυδάτωση καλό είναι να ξέρουμε ποια #skincare προϊόντα είναι τα κατάλληλα με βάση τον τύπο επιδερμίδας μας. 

woman having facial care
Photo by Polina Tankilevitch on Pexels.com

Πριν ξεκινήσουμε να αναφέρουμε την σωστή σειρά των προϊόντων, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε  την  διαφορά ανάμεσα στον όρο ντεμακιγιάζ & καθαρισμός. Συχνά, κάνουμε το λάθος έπειτα από το ντεμακιγιάζ να προχωράμε στην ενυδάτωση. Μέγα λάθος. Ένα προϊόν ντεμακιγιάζ (μαντηλάκια- micellaire-υγρό) αφαιρεί το μακιγιάζ, δεν σημαίνει ότι καθαρίζει το πρόσωπό μας. Πάντα, λοιπόν, πρέπει να προχωράμε σε καθαρισμό με κάποιο προϊόν σε μορφή gel ή αφρό ούτως ώστε να αφαιρούνται τα υπολείμματα. Πάμε τώρα να δούμε ποια είναι η σωστή σειρά.

  1. ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ Ή DOUBLE CLEANSING: Όπως αναφέραμε και παραπάνω ξεκίνησε αφαιρώντας το μακιγιάζ σου με κάποιο προϊόν όπως μαντηλάκια ή νερό micellaire. Πάντα φιλικά για την επιδερμίδα μας. Εάν δε κάνεις κάτι από τα παραπάνω τότε επέλεξε να κάνεις double cleansing δηλαδή διπλό καθαρισμό (στην περίπτωση αυτή αγνόησε το βήμα 2). Επέλεξε ένα προϊόν gel ή αφρώδες ή χρησιμοποίησε ένα καθαριστικό βουρτσάκι.  ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:
  2. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ: Εάν έκανες το ντεμακιγιάζ σου. Προχώρησε στο επόμενο βήμα που είναι ο καθαρισμός. Ο σωστός καθαρισμός θέλει υπομονή . Κάνε απαλό μασάζ στο πρόσωπο ώστε να είσαι σίγουρη ότι τα υπολείμματα έφυγαν από την επιδερμίδα σου. Τώρα έχεις δημιουργήσει μία πολύ ωραία βάση και κυρίως καθαρή για τα υπόλοιπα προϊόντα. ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:
  3.  ΤΟΝΩΤΙΚΉ ΛΟΣΙΟΝ: Η τονωτική λοσιόν καθαρίζει τους πόρους και επαναφέρει το ph στην επιδερμίδα. ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:
  4.  SERUM: Λίγες μόνο σταγόνες αρκούν στο πρόσωπο και στον λαιμό. Το serum εμπεριέχει δραστικές ουσίες σε υψηλή περιεκτικότητα. Χάρη στην συμπυκνωμένη σύνθεσή του χαρίζει λάμψη και σφριγηλότητα. ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:
  5.  ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ: Βάλε την κρέμα ματιών ταμποναρισμένα γύρω από την περιοχή των ματιών. Ταπ- ταπ-ταπ . Πάντα επιλέγουμε με βάση τις ανάγκες της επιδερμίδας μας.
  1. ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ: Για το τέλος, κλειδώνουμε όλα τα παραπάνω με την ενυδατική μας. Εάν έχουμε λιπαρή επιδερμίδα χρησιμοποιούμε μια κρέμα σε μορφή gel. Εάν η επιδερμίδα μας είναι ξηρή επιλέγουμε μια πλούσιας υφή κρέμα.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:

 

 

 

 

Give your self some credit for how far you have come!
signature

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!