Η ΝΕΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ FIFA 2022//ADIDAS

Η Adidas παρουσιάζει την νέα επίσημη μπάλα του παγκοσμίου κυπέλου FIFA22, <<AL RIHLA>>. Χαρακτηριστικό της, η ταχύτητα. Η AL RIHLA, είναι 14η διαδοχική μπάλα που δημιουργεί η adidas για το παγκόσμιο κύπελλο FIFA™, η οποία κινείται στον αέρα ταχύτητερα από οποιαδήποτε άλλη μπάλα έως σήμερα.

Το 1% των καθαρών πωλήσεων της Al Rihla θα πάει στο κίνημα Common Goal,για να βοηθήσει στην προώθηση της κοινωνικής αλλαγής και στην υποστήριξη των ποδοσφαιρικών κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο.

H Adidas, με την κυκλοφορία της νέας μπάλας δίνει νέες δυνατότητες στους αθλητές καθώς θα επισκεφθεί 10 πόλεις όπου θα ξεκινήσεις νέες πρωτοβουλίες με στόχο την ισότητα στον αθλητισμό μεταξύ των τοπικών κοινοτήτων.

Η AL RIHLA, έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τις πιο υψηλές ταχύτητες παιχνιδιού, καθώς κινείται στον αέρα ταχύτερα από οποιαδήποτε άλλη μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Trinity Rodman
Son Heung-min
Lionel Messi

H AL RIHLA, δημιουργήθηκε έπειτα από αυστηρές μελέτες και δοκιμές και έχει κατασκευαστεί από μέσα προς τα έξω με ειδικά διαμορφωμένες σήραγγες αέρα. Παρέχοντας με τον τρόπο αυτό υψηλότερο επίπεδο ακρίβειας και αξιοπιστίας μέσα στον ανταγωνιστικό χώρο.


CTR-CORE : Στο εσωτερικό της μπάλας βρίσκεται ένας καινοτόμος πυρήνας, που βοηθάει στην συνέπεια των κινήσεων, υποστηρίζοντας το γρήγορο και ακριβές παιχνίδι.

SPEEDSHELL: Το εξωτερικό της μπάλας αποτελείται από πολυουρεθάνη(PU), με μικρό- και μακρό- υφές και ένα νέο σχήμα αποτελούμενο από 20 πάνελ. Με τον τρόπο αυτό, ενισχύεται η αεροδυναμική και επιτυγχάνεται η βέλτιστη απόδοση των στροφών των βολών κατά την κίνηση στον αέρα.

Η Επίσημη Μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA2022™, AlRihla, έχει ήδη κυκλοφορήσει και θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στο adidas.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής adidas έως τις 12 Απριλίου.